Hieronder ziet u onze services die wij u als tandarts aanbieden plus een overzicht van levertijden.

kronen tanden

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen vervangen uw tanden en kiezen als deze niet meer voldoen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie ervan zoveel mogelijk.

lees meer
prothese

Protheses

Wie (bijna) geen eigen tanden meer heeft, komt in aanmerking voor een prothese. We spreken hierbij van een volledige gebitsprothese (kunstgebit), of een partiële (gedeeltelijke) prothese.

lees meer
gedeeltelijke-prothese

Flexibele partiële protheses

Sinds april 2009 is Dentalis in het bezit van de Thermopress 400, waarmee je o.a. flexibele partiële protheses kunt vervaardigen.

Neem contact op

implantaten

Implantaten

Implantaten zijn titanium schroeven, die in de kaak worden geplaatst. Ze vormen het fundament om kronen, bruggen of protheses op te plaatsen. Implantaten doen in sterkte niet onder voor natuurlijke wortels of losse tandvervanging.

lees meer
werkstukken

Orthodontische werkstukken

Naast de gebruikelijk ingrepen en controles is een tandarts ook uw tandheelkundig adviseur. Bijvoorbeeld over uiteenlopende hulpmiddelen, die aan de bescherming van uw tanden zijn gerelateerd.

lees meer
auto-dentalis

Levertijden

Ons overzicht van levertijden vindt u hieronder. In de tabel staan de levertijden voor de diverse werken die wij vervaardigen. Spoedgevallen kunnen altijd in overleg.

lees meer