Dentalis heeft meer dan 35 jaar ervaring. Dat maakt Dentalis echter niet uniek in haar branche. Waarom zou u toch voor Dentalis kiezen? Hieronder staan 5 redenen:

  • We gebruiken de nieuwste technieken voor een optimaal passende gebitsprothese.
  • We vervaardigen alle werk in eigen huis, daardoor is kwaliteit 100% gegarandeerd.
  • Bij ons zijn ervaren medewerkers met alle specialisaties onder 1 dak aanwezig.
  • Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Het oplossende vermogen voor uw gebitsproblemen gaat bij ons net een stap verder.

Maak kennis met ons team

Ron Timmermans

Directeur en eigenaar van Dentalis. Ron is sinds 1986 werkzaam in de tandtechniek en in 1992 afgestudeerd aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek als vakbekwaam tandtechnicus. Sinds 2013 is Ron tevens afgestudeerd als vakbekwaam tandprotheticus en derhalve geregistreerd bij alle zorgverzekeraars.

Marianne Timmermans

Marianne is per 1 januari 2018 in dienst als praktijkmanager. Zij plant tevens de afspraken voor al onze patiënten.

Ton van Els

Ton is sinds 1993 werkzaam in de tandtechniek. Ton is afgestudeerd aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek in 1999 en heeft als functie senior prothese technieker.

Bart Winter

Bart is per 1 mei 2022 ons team komen versterken als specialist in kroon en brugwerk en is tevens all round technicus. Hij is sinds 1992 werkzaam in de tandtechniek en heeft als senior kennis van alle disciplines. 

Maxiem Olders

Maxiem is sinds 2011 werkzaam in de tandtechniek en heeft de opleiding aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek in 2016 afgerond. Zijn functie is prothese technieker en vervaardigd tevens alle ortodontische werkstukken.

Tessa Theeuwen

Tessa is sinds 2002 werkzaam bij Dentalis. Zij is in 2007 afgestudeerd aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek met als specialisatie kroon en brugwerk.

Svenja Mettau

Svenja is per 01.10.2022 ons team komen versterken als medewerkster kroon en brugwerk. Gezien haar ervaring is zij ook voor prothese werk inzetbaar. 

Janneke Frings

Janneke is sinds 01.10.2022 bij ons in dienst als junior prothesemedewerkster en zij is momenteel nog studerende voor de opleiding kroon en brugwerk.