Dentalis heeft meer dan 35 jaar ervaring. Dat maakt Dentalis echter niet uniek in haar branche. Waarom zou u toch voor Dentalis kiezen? Hieronder staan 5 redenen:

  • We gebruiken de nieuwste technieken voor een optimaal passende gebitsprothese.
  • We vervaardigen alle werk in eigen huis, daardoor is kwaliteit 100% gegarandeerd.
  • Bij ons zijn ervaren medewerkers met alle specialisaties onder 1 dak aanwezig.
  • Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Het oplossende vermogen voor uw gebitsproblemen gaat bij ons net een stap verder.

Maak kennis met ons team

Ron Timmermans

Directeur en eigenaar van Dentalis. Ron is sinds 1986 werkzaam in de tandtechniek en in 1992 afgestudeerd aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek als vakbekwaam tandtechnicus. Sinds 2013 is Ron tevens afgestudeerd als vakbekwaam tandprotheticus en derhalve geregistreerd bij alle zorgverzekeraars.

Marianne Timmermans

Marianne is per 1 januari 2018 volledig in dienst als praktijkmanager.

Bianca Hendrickx

Bianca is per 1 november 2016 ons team komen versterken als specialist in kroon en brugwerk en is tevens all round technicus. Zij is sinds 1988 werkzaam in de tandtechniek en heeft als senior kennis van alle disciplines. 

Ton van Els

Sinds 1993 werkzaam in de tandtechniek. Ton is afgestudeerd aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek in 1999 en heeft in 2001 de overstap gemaakt naar Dentalis.

Maxiem Olders

Maxiem is sinds 2011 werkzaam in de tandtechniek en heeft de opleiding aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek in 2016 afgerond.

Tessa Theeuwen

Sinds 2002 werkzaam in de tandtechniek. Tessa is in 2007 afgestudeerd aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek met als specialisatie kroon en brugwerk.

Alessandro Cinque

Alessandro is in 2016 ons team komen versterken als gipstechnieker en routerijder. In 2020 heeft hij de opleiding tandtechniek bij de Dutch Health Academy afgerond.