Welkom bij Dentalis Tandprothetische en Tandtechnische Praktijk!

Krijgt u voor het eerst een kunstgebit? Heeft u een nieuw kunstgebit nodig? Denkt u na over een kunstgebit op implantaten? Heeft u een gedeeltelijke prothese nodig? Of wilt u uw huidige kunstgebit laten repareren of aanpassen? Wij helpen u graag.

Ron-DentalisDentalisTandprothetische Praktijk is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van uitneembare gebitsprotheses, zoals de volledige gebitsprothese (kunstgebit), een gedeeltelijke prothese, een frameprothese, een immediaatprothese en natuurlijk de implantaatprothese.
Bel ons als u vragen heeft of meer informatie wenst over uw gebitsprothese of implantaten. Mocht u een afspraak wensen met de tandprothetist dan kan het zijn dat u, gezien de drukte, even moet wachten vooraleer u ingepland kunt worden. 

Dit neemt niet weg dat wij graag tijd voor u maken voor een controle of vrijblijvend advies.

image.pngDentalis Tandprothetische Praktijk  is ISO 9001 gecertificeerd.

Voor de Algemene Leveringsvoorwaarden van de organisatie van Nederlandse Tandprothetici klik hier.

Verklaring Medical Device Regulations (MDR) Dentalis Tandprothetische Praktijk te Venlo gevestigd aan Leutherweg 83, verklaart hierbij in geval sprake is van het vervaardigen van hulpmiddel onder toepassing van artikel 5 lid 5 van de MDR:

  • Gegevens ter identificatie van de hulpmiddelen te verstrekken aan haar patiënten
  • Te voldoen aan de algemene veiligheids- en prestatie-eisen van bijlage I bij de MDR en zal indien aan bepaalde vereisten niet helemaal wordt voldaan, daar een met redenen omklede verklaring voor hebben