perfecte

tanden!

Krijgt u voor het eerst een kunstgebit? Heeft u een nieuw kunstgebit nodig? Denkt u na over een kunstgebit op implantaten? Voor een antwoord op deze en meer vragen helpen wij u graag.

Gezondheid

staat voorop!

Een goed werkend, gezond gebit zorgt ervoor dat u zonder zorgen nu en in de toekomst kunt genieten.

kwaliteit

telt!

Bij Dentalis werken ervaren specialisten, die volgens strenge kwaliteitsregels hoogwaardige werken vervaardigen. Daardoor levert Dentalis consequent de hoogst haalbare kwaliteit.

Praktische info

28.08.2019
Wat krijgt u vergoed?

Voor een volledige prothese of kunstgebit ontvangt u een vergoeding vanuit de basisverzekering. Dit geldt ook voor een kunstgebit op implantaten, het klikgebit. Beide protheses kennen een procentuele eigen bijdrage. Deze bijdrage betaalt u extra naast het jaarlijkse eigen risico van € 385,-. Indien u exact wilt weten welke kosten voor uw rekening komen, adviseren wij u altijd contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar. Wij verstrekken u graag een begroting van de kosten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Lees meer
01.03.2019
Tips m.b.t. gebit en prothese

Om plezier te (blijven) beleven aan uw kunstgebit en/of prothese, geven wij u de volgende praktische tips.

Lees meer
01.02.2019
Advies

Tot de taak van de Tandprotheticus behoort ook het geven van voorlichting en advies. Herkent u één of meerdere onderstaande problemen?

Lees meer

Wat klanten zeggen

Dentalis heeft me correct geholpen en een uitstekend klikgebit aangemeten en vervaardigd.

M. Teeuwen.

Onze partners zijn nagenoeg alle zorgverzekeraars zoals:

 

  • vgz
  • cz
  • menzis
  • ditzo
  • zilverenkruis-achmea
  • achmea